Zoeken naar ook dames welkom

Uw zoekactie voor ook dames welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
Sikici84 39 jaar Limburg - Leopoldsburg
Een geile vrouw
Hallo dames , ik ben een single man van 40j licht baard m74 ,78kg ,besneden en zeer geil.ik zoek een geile dame voor een leuke paar uur.ik kan ontvangen en verplaatsen.  

Een geile vrouw
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
gisteren
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
gisteren
Yves 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oudere dame (60+, 65+)
Dag dames, ik heb hier wat zitten de advertenties meelezen... En nu ga ik er zelf één plaatsen. Ik ben 54-jarige single man. Ik zoek een vriendin/FWB, op samen intimiteit te beleven. Geen platvloerse toestanden, maar wel eerlijk en open genieten. Knuffels, massage, sex ook natuurlijk (maar geen prestatiesex of pornotoestanden, gewoon lekker vrijen en open staan voor wat ander wil, kan of verwacht). Liefst een oudere dame, zeg maar 60+ of 65+. Ik weet niet of er hier single dames van die leeftijd actief zijn op site, wie zich aangesproken voelt, ik lees wel je reactie of vragen. Groetjes  
gisteren
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
gisteren
Johan 38 jaar Limburg - Lommel
Lekker spelen
Hoi hoi dames. Ik zoek voor aankomende maandag of dinsdag avondt een lekker geile curvy dame met grote borsten die lekker verwent wil worden.  
gisteren
Spanning 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky sletje/slavin gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10